Peuterspeelzaal (GO!)

Peuterspeelzaal Zuidwester

GO! Kinderopvang

In onze school biedt GO! Kinderopvang opvang bij peuterspeelzaal Zuidwester voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

PSZ Zuidwester
PSZ Zuidwester is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en de Sluis. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

Zuidwester is geopend van maandag- tot en met donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09