Ouders & Commissies

Klassenouders
Elke groep heeft een “klassenouder”, een ouder die de leerkracht en kinderen van de groep bij staat tijdens de activiteiten door het hele schooljaar.

De klassenouders zijn:

8Ilse Visser
8Jolanda van Leuven

Ouderactiviteiten / Hulpouders
Naast klassenouders, kunnen de kinderen en school ook “hulpouders” gebruiken. Hulpouders kunnen zich bijvoorbeeld inzetten bij onderstaande activiteiten:
Lees- en rekenvaardigheidsoefeningen, expressie, ondersteuning bij de verschillende evenementen & uitjes, zoals schoolreisje, Sint-/Kerst- & Pasenviering, spellendag, survival/atletiekdag, Avond4Daagse en schoonmaak van materiaal van de groepen.

U kunt zich hiervoor bij de groepsleerkracht opgeven.

Daarnaast bestaan er 3 “commissies”:

De Verkeerscommissie
Veiligheid óp en rondom school is essentieel voor iedereen. Op verzoek van de MR zijn er vorig jaar maatregelen genomen om de veiligheid op en rond het schoolplein te bevorderen.

Onze huidige verkeerscommissie bestaat uit de volgende leden:

Sharon Tan (leerkracht groep 4)
Gusta Spelten (ondersteunende leerkracht – groep 6)
Annett Kurzmann (ouder)

De Bibliotheek commissie
Sinds 2010 is er op onze school een bibliotheek. Daar kunnen de kinderen van onze school terecht om boeken te lenen. Het beheer van een bibliotheek vergt natuurlijk gestructureerde inspanning.

Dit schooljaar zorgen o.a. Tina van Nieuwenhuijzen, Christine Somers, Jet Werner, Nancy Vrolijk, Petra Dohle, Margaretha van Eldik, Erica de Jong en Marjon van Veenendaal voor onze bibliotheek. Wilt u ook bij onze bibliotheek helpen, laat het weten!

Maandag: Jet Wernert, Christine Henschien
Dinsdag: Petra Dohle, Nancy Starreveld
Woensdag: Wendy Janssen , Marjon van Veenedaal
Donderdag: Margaretha van Eldik, Erica de Jong
Vrijdag: Margaretha van Eldik, Tina van Nieuwenhuijzen

De openingstijden zijn:

maandag – middag: 13:15 – 13:45 uur
dinsdag t/m vrijdag – ochtend: 8:30 – 9:00 uur

De luizencommissie
Ondanks het gebruik van luizencapes, vindt de school het belangrijk dat “luizenmoeders” (Christine Henschien, Margaretha van Eldik, Erica de Jong, Femke de Looze, Jolanda Serné, Else Sluijter enWendy Janssen) de kinderen gedurende het jaar geregeld op de aanwezigheid van luizen checken.

Wilt u meer weten over het bestrijden van luizen, klik dan hier.

Kortom u ziet het: onze school is mede dankzij al deze ouderhulp, een zeer actieve school! Als ouders worden ingezet bij onderwijsactiviteiten blijft de eindverantwoording bij die leerkracht.