PO stakingsdag: De Sluis is gesloten

Geplaatst op woensdag 6 december 2017

Brief stakingsdag PO 12 december

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Sportbedrijf Lelystad zet op de stakingsdag van dinsdag 12 december 2017 de deuren van Sportcentrum De Koploper open en biedt basisschoolkinderen uit Lelystad een zwemen springarrangement. Hier zit ook een lunch bij inbegrepen. Voor het zwembad geldt dat naast de gebruikelijke openingstijden voor het recreatief zwemmen (10.30 uur) de kinderen vanaf 11.00 uur terecht kunnen in het Piratenbad en vanaf 13.00 uur in het wedstrijdbad.

In de sporthal kunnen de kinderen zich van 12.00 uur tot 16.00 uur uitleven op de vele springkussens. Tussendoor wordt met een gezonde broodlunch of een frituurlunch het energieniveau op peil gehouden. De kosten voor dit totale arrangement van zwemmen, springen en een lunch bedragen € 8,50 per kind.

Goed om te weten: Kinderen tot 7 jaar hebben alleen toegang tot het zwembad onder begeleiding van een volwassene. Sportbedrijf Lelystad is niet verantwoordelijk voor uw kind(eren) na het verlaten van de activiteit. Alle structurele sport- en beweegactiviteiten die na schooltijd worden georganiseerd op dinsdag 12 december gaan niet door.

Voor meer informatie over het zwem- en springarrangement kan contact opgenomen worden met de afdeling Sport & Bewegen, via e-mail sport&bewegen@sportbedrijf.nl. Wij zien u en uw kind graag op dinsdag 12 december!

Met sportieve groet, Sportbedrijf Lelystad

Met vriendelijke groet,