Opa en oma dag 2019

Geplaatst op vrijdag 8 november 2019

Opa en oma dag – 8 november 2019

Ook dit jaar is er weer een middag georganiseerd voor alle opa’s en oma’s van kinderen van OBS De Sluis.

Opa’s en oma’s werden met koffie of thee en iets lekkers door leerlingen en leerkrachten welkom geheten. Na een welkomstwoord van Roelof Post (directeur) konden zij een kijkje nemen in de klas van hun kleinkind of -kinderen. Uiteraard was er mogelijkheid om in meerdere klassen te kijken. Opa’s en oma’s vinden het erg leuk om te zien wat hun kleinkind(eren) eigenlijk allemaal doen op school. En vooral: hoe! Zo anders dan in de tijd dat zij zelf op school zaten. De grootouders (en in sommige gevallen een ander familielid) kregen een door de kinderen gemaakt aandenken mee. Het was weer een gezellige en drukke middag!

• Logo nieuw