Sinterklaasfeest op De Sluis

Geplaatst op dinsdag 10 december 2019

Donderdag 5 december zaten alle kinderen van De Sluis in spanning te wachten of zij die ochtend hoog bezoek zouden krijgen. Dat liep even anders dan ze dachten. Alle kinderen zate in de Middenruimte te wachten en te zingen. Plots maakte de Paashaas zijn entree! Hij wilde ook wel eens cadeautjes uitbrengen zei hij tegen directeur Post. Niet helemaal de bedoeling op deze dag. Dus zongen de kinderen vrolijk verder. Maar…. de Kerstman kwam vrolijk dansend en bellend de zaal in! Hij wilde wel eens eerder de mensen in Nederland zien dan Sinterklaas. Ondanks alle vrolijkheid was dit ook niet het bezoek waar de kinderen op zaten te wachten. Toen, na hard roepen en zingen, kwam Sinterklaas met een gevolg van 7 mooie Pieten de school binnen. Wat een feest! Na dansen, zingen en springen met alle kinderen bij elkaar, heeft de Sint alle groepen nog een bezoek gebracht. De onderbouw en middenbouw heeft cadeaus gekregen van Sinterklaas en de Bovenbouwkinderen hebben hun best gedaan om weer de mooiste surprises te maken. Uitpakken was in iedere groep ook weer een feestje!

Dank voor iedereen die dit grootse feest mogelijk heeft gemaakt: alle klassenouders, hulpouders, leerkrachten, vrijwilligers, maar ook Jumbo Jol!

• Logo nieuw