Kerstfeest

Geplaatst op vrijdag 20 december 2019

Op donderdag 19 december was het eigenlijk de hele dag feest op school. In de ochtend hebben veel leerlingen geknutseld om mooie dingen te maken voor de kerstmarkt diezelfde avond.

Ook was er die dag weer het traditionele toneelstuk waar alle leerkrachten een mooie rol hadden. De Grote Boze Wolf had een plan: een kerstdiner met veel aanwezigen… een goede maaltijd voor hem! Helaas liep zijn plan heel anders. De kinderen hebben genoten.

’s Avonds werd ieder lokaal weer omgetoverd tot een (sterren)restaurant. Mooi gedekte tafels, prachtig aangeklede kinderen en natuurlijk: heel veel lekker eten!! Wat is er weer gesmikkeld!

Na het eten kon iedereen, dus ook papa’s, mama’s, andere familie of verzorgers samen met de kinderen genieten van de kerstmarkt én het kerstkoor.

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan school. Er wordt handenarbeidmateriaal van gekocht. Ook was Stichting Zwerfdieren aanwezig. De opbrengst van de door hun verkochte knuffels gaat uiteraard naar hun eigen goede doel.

Ook dit jaar zijn er weer veel mensen druk bezig geweest met de organisatie van deze mooie dag! Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: hartelijk bedankt.

Voor nu: hele fijne feestdagen en geniet van de vakantie! Tot in het nieuwe jaar.

• Logo nieuw