Kunst op school

Geplaatst op donderdag 18 juni 2020

Donderdag 18 juni mochten de leerlingen van De Sluis, samen met 7 andere scholen uit Lelystad, deelnemen aan een bijzonder project: het coronakunstwerk ‘Open Up’.

De Kubus en Fleck hebben dit project speciaal ontwikkeld voor de kinderen, om op een bijzondere en creatieve manier aandacht te besteden aan de afgelopen periode. In de gymzaal maakten de leerlingen samen met een kunstenaar een kunstwerk van 1,5 bij 1,5 meter. Iedere leerling mocht hiervoor een voorwerp meenemen dat hem of haar doet denken aan de afgelopen corona-periode. En dan het liefst in de kleur groen. Dit omdat het kunstwerk van De Sluis groen wordt. Daarnaast maakten ze samen met een muzikant muziek. Uiteraard is bij deze activiteit rekening gehouden met de RIVM richtlijnen.

• Logo nieuw