Schoolkamp groep 8

Geplaatst op donderdag 25 juni 2020

Anders dan anderen jaren, maar zeker niet minder gezellig. De kinderen van groep 8 zijn woensdag 24 juni bepakt en bezakt naar school gekomen. Rugzakken, rolkoffers, grote sporttassen, alles stond verzameld op het schoolplein. Ze zijn op de fiets en onder de volle zon vertrokken naar Tom’s Creek en Surfschool Paradiso. In groepen zijn ze gaan vissen en midgetgolfen. En natuurlijk heerlijk zwemmen in en varen op het Bovenwater bij het Oppertje.

Voor één keer is een uitzondering gemaakt: de kinderen mochten slapen in de school. Dat zal vast feest zijn geweest… maar die verhalen horen we (deels) nog wel van de kinderen én de leerkrachten 🙂

Ook is er een programma voor de donderdag. In ieder geval gaan ze springen bij Jump Square.  Ondanks alle maatregelen ivm Corona, is dit toch echt een fantastisch afscheid

!

• Logo nieuw