Schoolreis wordt schoolfeest

Geplaatst op woensdag 30 juni 2021

Het organiseren van een schoolreisje in coronatijd vraagt om creatief denken. Een aantal leerkrachten hebben dat gedaan en hebben een alternatief bedacht: Een groots schoolfeest!
29 juni was het zover. De school en het schoolplein werden versierd en omgetoverd tot speelparadijs: een stormbaan in de gymzaal, een echt ‘swing’ springkussen én een opblaasglijbaan op het plein, oudhollandse spellen in de middenruimte. Maar ook een foto-booth, tattoos zetten, een popcornkraam en een dansworkshop! De groepen kregen een schema om zo per klas alle activiteiten te doen.
Helaas kwam er nog een flinke stortbui over Lelystad-Haven, stond de frietkraam met panne langs de weg en zijn er wel enkele blauwe plekken opgelopen… Maar: alles is met wat flexibiliteit en creativiteit op te lossen! Iedereen heeft genoten van deze leuke, gezellige en actieve dag!

• Logo nieuw