Ouders & Commissies

Klassenouders
Elke groep heeft een “klassenouder”, een ouder die de leerkracht en kinderen van de groep bij staat tijdens de activiteiten door het hele schooljaar.

De klassenouders zijn:

1/2A Jan Theedens
1/2A  Marcel Steenbergen
1/2A Jet Wernert
1/2B 2x vacant
3 Monieke de Does
3  Patricia vd Maden
4 Bianca van Beijeren
4 Wendy Janssen
5 Margaretha van Eldik
5  Nancy Starreveld
5/6  Daniëlle Holverda
5/6  vacant
6 Christine Henschien
6  Else Sluijter
7  vacant
8 Erica de Jong
8 Femke de Looze

Ouderactiviteiten / Hulpouders
Naast klassenouders, kunnen de kinderen en school ook “hulpouders” gebruiken. Hulpouders kunnen zich bijvoorbeeld inzetten bij onderstaande activiteiten:
Lees- en rekenvaardigheidsoefeningen, expressie, ondersteuning bij de verschillende evenementen & uitjes, zoals schoolreisje, Sint-/Kerst- & Pasenviering, spellendag, survival/atletiekdag, Avond4Daagse en schoonmaak van materiaal van de groepen.

U kunt zich hiervoor bij de groepsleerkracht opgeven.

Daarnaast bestaan er 3 “commissies”:

De Verkeerscommissie
Veiligheid óp en rondom school is essentieel voor iedereen.  Daarnaast doen de leerlingen uit groep 7 elk jaar een verkeersexamen in de stad. Voor vragen hierover kunt u zich richten tot de groepsleerkracht van groep 7.

De Bibliotheek commissie
Er is op onze school een bibliotheek. Daar kunnen de kinderen van onze school terecht om boeken te lenen. Het beheer van een bibliotheek vergt natuurlijk gestructureerde inspanning.

Diverse hulpouders zorgen voor onze bibliotheek. Wilt u ook bij onze bibliotheek helpen, laat het weten!

De luizencommissie
Ondanks het gebruik van luizencapes, vindt de school het belangrijk dat “luizenmoeders” (Christine Henschien, Margaretha van Eldik, Erica de Jong, Femke de Looze, Jolanda Serné, Else Sluijter enWendy Janssen) de kinderen gedurende het jaar geregeld op de aanwezigheid van luizen checken.

Wilt u meer weten over het bestrijden van luizen, klik dan hier.

Kortom u ziet het: onze school is mede dankzij al deze ouderhulp, een zeer actieve school! Als ouders worden ingezet bij onderwijsactiviteiten blijft de eindverantwoording bij die leerkracht.